Ahad, 27 Ogos 2017

Teknik Penjimatan di LAZADA

1 comments
Dengan kesibukan di kota raya, sudah pasti ramai yang kepenatan selepas seharian bekerja. Bila balik rumah sahaja, pasti ada sahaja barang keperluan yang ingin dibeli. Oleh kerana kesibukan, rata rata golongan muda memilih untuk membeli sedara online kerana lebih menjimatkan masa.
.
LAZADA adalah antara platform yang terbaik untuk anda membeli secara online dan selamat. Tetapi tahukah para pembaca sekalian, penjimatan di LAZADA boleh dilakukan? Ya, penjimatan di LAZADA boleh dilakukan jika pembaca sekalian tahu bagaimana caranya.
.
.

Lihat Gambar di Bawah, Apa yang Pembaca Nampak?

.
.
.
Pembaca akan mendapat % DISKAUN PPENJIMATAN melalui setiap pembelian kategori. Ya, penjimatan yang banyak bukan? Di dalam portal LAZADA berkemungkinan terdapat beberapa vendor yang menjual pada harga diskaun yang lebih rendah daripada pasaran. 
.
Kemudian, anda berpeluang untuk mendapatkan pulangan mengikut % DISKAUN PPENJIMATAN di atas setelah anda membeli.Anda bakal mendapat banyak penjimatan dengan pembelian barangan yang berkualiti daripada LAZADA.
.
.

Bagaimana caranya?

.
Pembaca pernah dengar mengenai Portal Dubli ? Ya, portal Dubli memberikan peluang untuk anda membeli dengan pulangan semula (Cash Back). Pembaca hanya perlu mendaftar PERCUMA sahaja dan memilih portal LAZADA untuk pembelian.
.
Apa tunggu lagi? Jom register dan enjoy cash back. PERCUMA je !
.
.

UNTUK REGISTER → KLIK SINI

1 ulasan:

  1. Waa.. boleh jimat dengan berbelanja di lazada? kena cuba ni

    BalasPadam