Hotel Murah dan Terbaik di Kuala Kangsar




Pernah datang Kuala Kangsar?... Kuala Kangsar mungkin tak sehebat KL tetapi banyak event yang diadakan di Kuala Kangsar tau....

APA yang menariknya di Kuala Kangsar ialah istana tempat Istiadat Rasmi Diraja berlangsung terletak di Bukit Chandan. Istana lama yang juga dikenali sebagai Istana Kuning terletak juga berdekatan Istana. Dan berbagai tempat menarik termasuk tempat makanan yang sedap dan lazat.

Haa.. Bila dah datang Kuala Kangsar sama ada atas urusan kerja, event, hantar anak ke USAS, MRSM atau masuk sekolah, melancong atau jumps kenalan.... Sudah pastinya and a mahu tempat persinggahan until bermalam kan..

So, sini saya kenalkan Hotel Ezi Inn.... Hotel milik Koperasi Kuala Kangsar.... Antara 10 hotel Koperasi terbaik Angkasa di Malaysia. Yang pastinya Hotel ini milik Melayu... So, korang yang Muslim tak perlu risau tentang di mana hotel ini dobi cadar dan sebagainya. 100% bersih, suci, selesa tanpa sebarang keraguan. Harga berpatutan, selesa dan selamat...

Selamat Menginap Pengembara Semua!



5 ulasan

MamaJue bab hotel tak kesah sebab asal boleh lena sudah.. tp b4 tu check jugak la kebersihan..

Jemput singgah ke blog MamaJue

Nice sharing... Kami kalau berjalan cari hotel bajet dan biasanya jalan tanpa dirancang... Tapi bagus la hotel ni milik Melayu kan... Susaha nak cari hotel milik Melayu Islam ni..

Pernah pergi sekali je. Makan laksa dan pergi ke masjid Ubaidillah kan nama dia.

Masjid Ubudiah... ya.. hotel bajet milik Melayu....

farah asalkan ada ruang nak solat dalam bilik ok lah