Ahad, 21 Mei 2017

Merungkai Misteri Sim Card

Ahha... hari ini kita rungkai misteri satu simcard ini..... Shh.. mungkin ramai yang dah tahu dan mungkin juga ramai yang belum tahu...

Simcard ini didatangkan dengan satu program khas.... Program Fi$h namanya... Pernah dengar tentang Fi$h..? Apa kaitan Fi$h dengan Simcard..?

Ok.. Program  Fi$h ini lebih kepada program pembelajaran... Tentang bagaimana untuk memanfaatkan satu peluang atau mengaplikasikan dalam bisnes kecil anda atau pendapatan pasif anda... Dan simcard ini adalah bonus dalam program ini.... :-)

Apa yang menarik ialah apabila anda join program ini secara automatik anda akan jadi affiliate bersistem mereka. Dan anda boleh dapat simcard buat duit. Yang paling menarik, anda tidak perlu jual simcard tu,,, Apabila anda kongsi link affiliate program ini... di mana mana sahaja... dan jika mereka join,,, secara automatik mereka register simcard duit ni bawah anda... selain komisyen       RM 100 per join... dan RM 50 setiap sub affiliate bawah anda ... yang secara automatik menjadi sub affiliate bila mereka join dengan anda....

Ada empat jenis komisyen dan pendapatan pasif yang anda dapat sekaligus dalam program ini... maklumat lanjut... boleh klik gambar ye....


Selasa, 16 Mei 2017

Nak usha page dan post orang lain?



Bunyi macam menarik kan.... Satu software yang bagus... terutamanya facebook ads player atau yang mempunyai business kecil , biasa atau besar... saya dapatkan sistem ini masa Tuan Raja Kamil buat promosi dengan harga RM 100 lifetime... sekarang tak tau la berapa...

Boleh la usha usha... kot kot berkenan... tapi jangan cari dekat saya... saya tak jual... hahaha...

Good Luck...!

Isnin, 15 Mei 2017

Hotel Murah dan Terbaik di Kuala Kangsar




Pernah datang Kuala Kangsar?... Kuala Kangsar mungkin tak sehebat KL tetapi banyak event yang diadakan di Kuala Kangsar tau....

APA yang menariknya di Kuala Kangsar ialah istana tempat Istiadat Rasmi Diraja berlangsung terletak di Bukit Chandan. Istana lama yang juga dikenali sebagai Istana Kuning terletak juga berdekatan Istana. Dan berbagai tempat menarik termasuk tempat makanan yang sedap dan lazat.

Haa.. Bila dah datang Kuala Kangsar sama ada atas urusan kerja, event, hantar anak ke USAS, MRSM atau masuk sekolah, melancong atau jumps kenalan.... Sudah pastinya and a mahu tempat persinggahan until bermalam kan..

So, sini saya kenalkan Hotel Ezi Inn.... Hotel milik Koperasi Kuala Kangsar.... Antara 10 hotel Koperasi terbaik Angkasa di Malaysia. Yang pastinya Hotel ini milik Melayu... So, korang yang Muslim tak perlu risau tentang di mana hotel ini dobi cadar dan sebagainya. 100% bersih, suci, selesa tanpa sebarang keraguan. Harga berpatutan, selesa dan selamat...

Selamat Menginap Pengembara Semua!

Ahad, 14 Mei 2017

Bahaya Buasir Part 2




Haii... Sudah tonton Part 1?... Video kali ini membicarakan tentang faktor terjadinya buasir... dan simpton buasir yang perlu diketahui umum....

Sebagai langkah pengawasan mungkin?


Moga Bermanfaat
dan
Selamat Menonton!

Bahaya Buasir Part 1




Haii... hari ini saya baru membawa adik saya ke klinik kerana buasir.... Masih baru dan tak teruk... tapi yang baru kena buasir tu la yang nak kena rawat...

So, video kali ini kita lihat jenis penyakit buasir ini dan tahap buasir itu.... untuk pengetahuan bersama... Pencegahan awal lebih baik dari yang dah teruk kan?

Moga Bermanfaat
dan
Selamat Menonton




Sabtu, 13 Mei 2017

Herba Salix Alba (Part 3)




Bersambung kita lagi dalam bahagian ketiga....

Kali ini video ini bakal mengemparkan anda dengan pendedahan kepenggunaannya dalam perubatan moden dan tradisional...

Lebih-lebih lagi kesannya terhadap pencegahan jerawat....

Mari Membongkarinya 
dan 
selamat menonton

Herba Salix Alba (Part 2)




Dah menonton video part 1.... Bagaimana?

Ok... video yang part 2 ini lebih memberikan pengetahuan tentang faedah salix alba dan aspirin itu sendiri kepada ketahanan badan...

Juga anda akan bakal sedikit mengujakan bagi penggunaannya dalam tamadun manusia...

Semoga Bermanfaat 
dan 
Selamat Menonton...

Herba Salix Alba (Part 1)




Haii... hari ini nak berkongsi sedikit tentang khasiat salix alba yang ramai tak tahu lagi.... Apa 'salix alba' ni ye...

Haa... salix alba ni dikatakan sebagai asas penemuan asid aspirin yang digunakan sebagai ubat ubatan moden masa kini... seperti ubat deman yang korang guna tu...

Video ini dihasilkan untuk penerangan berkaitan sejarah salix alba ini sendiri beserta manfaatnya...

semoga bermanfaat
dan 
selamat menonton!

Rabu, 10 Mei 2017

Anak Cerdik, Ibu Gembira....

Anak Cerdik... Ibu Gembira... Betapa sejuknya hati ibu mengandung bila anak mereka memperoleh keputusan cemerlang dalam peperiksaan..

Ha... Hari ini saya berkonsi rahsia mencerdaskan minda anak anak kita... Nak kata rahsia tu tak la juga... kerana kebanyakkan pasangan ibu bapa mengetahuinya.. cuma mungkin terlepas pandang kot...

Pesan Saiyidina Umar R.A "Didiklah anak-anakmu mengikut zamannya.."

Sekarang adalah zaman Informasi di mana anak anak bawah 6 tahun pun sudah pandai membaca... Mendidik anak-anak sebelum mereka ke alam persekolahan sebenar amat penting untuk meningkatkan tahap kecekapan anak anak menangkap apa yang dipelajari di sekolah...

Baru-baru ini saya terjumpa satu buku yang di tulis oleh Shafiq Raduan yang membincangkan tentang rahsia anak pintar sebelum tadika. Buku ini menceritakan tentang kaedah meningkatkan kecerdasan bayi semasa dalam kandungan, pemakanan yang penting untuk bayi, perkara yang ditegah dilakukan semasa mengajari anak-anak dan banyak lagi...

Ibu-Ibu dan Bapa-Bapa boleh mengetahui lanjut di sini : Rahsia Anak Cerdik


Semoga Anak Anda Sihat dan Berjaya!